ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: 2.00
Hodnoceno: 7x Prosím, ohodnoť práci

Vánoční koncert nadace Život dětem

  • zpráva z akce

V čase předvánočních svátků se nadace Život dětem rozhodla uspořádat vánoční koncert za účelem vybrání peněz na podporu dětí. Akce se konala 18. 12. 2022 v Národním divadle v Praze. Lidé si mohli vstupenky zakoupit buď v předprodeji za 500 Kč, nebo o něco dráž na místě za 550 Kč. Koncert byl určen široké veřejnosti, vítáni byli nejenom dospělí, ale také děti.

Koncert započal v 17:00 hodin a končil krátce po 19. hodině. Ještě před začátkem plánovaného programu vystoupily před obecenstvo zakladatelky nadace Anna Strnadová a Maria Křepelková, aby uvedly pár slov na úvod. Program byl poté zahájen vánoční hudbou, kterou zahrál Orchestr Národního divadla a kterou doprovodil zpěv dětského pěveckého sboru Rolnička. Kromě tradičních vánočních písní měli ale také diváci možnost vyslechnout si písně v podání známých českých zpěváků, například Marka Ztraceného, Lucie Bílé či Ewy Farné, kteří se rozhodli podpořit nadaci svou účastí na koncertě. V divadle tedy zazněly jak písně vánoční, tak i některé hity zúčastněných zpěváků.

Během večera proběhla také 20minutová přestávka, během které si návštěvníci mohli zakoupit trička, propisky, magnetky i další výrobky a finančně tím tak přispět nadaci. Rovněž bylo možné přispět penězi do boxů, jež byly umístěny u hlavního vstupu divadla, u šaten a dále u vstupu do divadelního sálu.

Program byl ukončen koledou, během níž se svým zpěvem mohli připojit i diváci a společně si tak vychutnat atmosféru, která v divadle panovala.

Hlavním záměrem programu bylo naladit diváky na vánoční atmosféru, což se dle reakcí nejen v divadelním sále, ale později také na sociálních sítích povedlo. Koncert sklidil u veřejnosti velký úspěch a podařilo se vybrat i nemalou finanční částku.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Zdroj: ,

   
­­­­

Diskuse ke slohové práci
Vánoční koncert nadace Život dětem







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)