ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

   
­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: 1.50
Hodnoceno: 2x Prosím, ohodnoť práci

Zpráva o legendární Jizerské 50: Padesátý pátý ročník oslavuje zimní lyžování

Dne 12. února 2022 se konal v Bedřichově již padesátý pátý ročník legendární Jizerské 50, historicky významného běžeckého festivalu spojujícího lyžaře z třiceti různých národností. S účastí okolo 7000 odvážlivců se tato událost stala nezapomenutelným okamžikem v historii zimních sportů.

Atmosféra události byla jedinečná a těžko popsatelná. Už na startovní čáře bylo cítit napětí a očekávání, které se během závodu proměnilo v radost a dobrou náladu.
Jizerská 50 není pouze sportovní událostí, ale spíše festivalovým shromážděním nebo také oslavou vášně bílé stopy a zimní krásy, kde se setkávají lidé s láskou k lyžování.

Ročník tohoto závodu přinesl nové výzvy a příležitosti pro všechny účastníky. Startující si mohli vybrat z bohaté nabídky tratí různých délek: 10 km, 25 km a hlavně 50 km klasickým stylem nebo 30 km volným stylem.
Pro mladší nadšence byly připraveny i dětské závody, kde mohli ukázat svým rodičům svoji zručnost a vytrvalost v tomto klání. Ti, kteří hledali týmový zážitek, měli možnost se zapojit do štafetových klání. A pro ty, kteří toužili po krátkém, ale intenzivním zážitku, byl připraven sprint na 1,5 km soupaž. Tato krátká trať nejen nabídla nekompromisní souboje, ale také vzrušující momenty pro příznivce rychlosti a adrenalinu.

Legendární Jizerská 50 opravdu není jen sportovní akcí, ale především příležitostí k setkávání, sdílení vášně pro lyže a prožívání nezapomenutelných chvil v krásných zasněžených lesích Jizerských hor.
Účastníci jsou srdečně zváni k dalšímu setkání na startovní čáře i příští rok, kdy se závody opět promění v jedinečný zážitek a adrenalin.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Vložené:

­­­­

Diskuse ke slohové práci
Zpráva o legendární Jizerské 50: Padesátý pátý ročník oslavuje zimní lyžování







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)