ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

   
­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: ---
Hodnoceno: 0x Prosím, ohodnoť práci

Zpráva o konání dobročinné akce

Dne 10. 6. 2023 se v obci Líšnice uskutečnilo Hasičské dobročinné odpoledne. Akci pořádal sbor dobrovolných hasičů obce Líšnice ve spolupráci s dobrovolníky a vedením obce.

Na děti na fotbalovém hřišti čekala spousta zábavy v podobě mnoha stanovišť s úkoly a odměnami za jejich splnění. Děti si tak mohly vyzkoušet lukostřelbu, chytání dřevěných rybiček na speciální prut nebo otestovat své znalosti v poznávání ptactva našich lesů a zahrad.

Pro malé i velké nadšence pak byla připravena ukázka hasičské techniky, která v 18.00 hodin vyvrcholila ukázkou hašení hořícího automobilu.
Dalším prvkem, který se setkal s úspěchem, byla beseda týkající se zachování bezpečnosti při vzniku požáru a také nácvik první pomoci.
Večer byl zakončen táborákem s možností opékání špekáčků.

Jak již název akce napovídá, jednalo se o dobročinnou akci. U vstupu na fotbalové hřiště byla umístěna kasička, jejíž obsah byl vybírán pro bývalého člena sboru dobrovolných hasičů obce Líšnice pana Petra Mareše, který byl během loňského požáru rodinného domu zraněn a je nyní upoután na invalidní vozík. Vybraná částka bude určena k zaplacení nákladných rehabilitací, které však mohou panu Marešovi pomoci postavit se pomalu zpět na vlastní nohy a vrátit se zpět k normálnímu způsobu života.

Vedení obce při slavnostním ukončení akce oznámilo, že bylo na dobrovolném vstupném vybráno 17 000 Kč, přičemž obec doplní z obecního fondu vybranou částku na rovných 40 000 Kč.

Akci si tak dle ohlasu užili účastníci všech věkových kategorií a všechny může hřát vědomí, že vybrané peníze pomohou opravdu tam, kde je to potřeba.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Zdroj: ,

­­­­

Slohová práce Zpráva o konání dobročinné akce ve slovenštině?

Slovenskou verzi této slohové práce naleznete na adrese:

­­­­

Diskuse ke slohové práci
Zpráva o konání dobročinné akce







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)