ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: 2.12
Hodnoceno: 187x Prosím, ohodnoť práci

Maturitní ples

  • informační zpráva o konaném maturitním plese

Dne 15. 2. 2013 se ve Dvoře Králové nad Labem konal maturitní ples Střední školy informatiky a služeb. Svůj den měla třída "chemiků, síťařů a grafiků". Tato akce zaznamenala veliký zájem ze strany veřejnosti. Na plese se prezentovalo více než 50 studentů, kteří se představili skvělými nástupy. Učitelský sbor byl tak nadšen, že označil ples za jeden z nejlepších.

Ve srovnání s předchozími ročníky se zvýšil počet hostů a i díky tomu byla atmosféra velice dobrá. K vidění bylo taneční vystoupení skupiny Dance Dance a celý večer do příjemné nálady hrála skupina Čvajmajs. Hosté si nejvíce pochvalovali velikou nabídku věcí v tombole. Během šerpování tříd bylo o zábavu postaráno, když veselí studenti předváděli vtipné a občas i nebezpečné nástupy.
"Za posledních pět let to byl podle mého názoru jeden z nejlepší maturitních plesů," prozradil jeden z učitelů. O tom, že to byl povedený večer, svědčí i spousta ohlasů od rodičů maturantů, kteří si ples vychutnávali plnými doušky až do pozdních nočních hodin. Za jeden z nejlepších okamžiků označili nástupy jednotlivých tříd a jejich vtipná taneční vystoupení.
"Myslím, že se vše vydařilo tak, jak mělo, a všichni si ples užili. Především jsme velice rádi, že se naše třídní paní učitelka zapojila do nástupu a pomohla nám k originalitě," pronesla jedna z maturantek.

Ples navštívila i řada významných hostů v čele s panem ředitelem a panem zástupcem. Výjimkou nebyli ani ostatní učitelé, kteří se náramně bavili. Většina rodičů odjížděla po půlnoci domů, aby nechali své potomky napospas zábavě. Všichni žáci si náramně užívali až do brzkých ranních hodin.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Zdroj: ,

   
­­­­

Diskuse ke slohové práci
Maturitní ples







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)