ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: ---
Hodnoceno: 0x Prosím, ohodnoť práci

Beseda v městské knihovně se známým cestovatelem

V pátek 13. ledna 2023 byla městská knihovna v Kolíně dějištěm besedy se známým cestovatelem Tomášem Borským. Pan Borský procestoval již mnohé země a zákoutí po celém světě, páteční beseda však byla zaměřena na jeho poslední cestování po Kanárských ostrovech.

Samozřejmostí bylo jako vždy poutavé vyprávění z cest doplněné o ještě zajímavější fotografie. Všichni přítomní si mohli vyslechnout humorné a mnohdy velmi napínavé příběhy z cest pana Borského. Vyprávění je mimo jiné poutavé také z důvodu, jakým pan Borský po světě cestuje. Žádnou dopravu taxi službou, půjčeným autem či ubytování v hotelech nečekejte. Známý cestovatel využívá především dopravu stopem a noclehy shání především u místních doma, za což se jim odměňuje drobnými pracemi a výpomocí. I díky tomu se dostane do blízkého kontaktu s místními a může tak své posluchače obohatit o mnoho poutavých postřehů. Také z řad posluchačů padlo v průběhu akce hodně zajímavých dotazů.

O besedy s panem Tomášem Borským je v naší knihovně vždy velký zájem, o čemž svědčí také plná obsazenost přichystaných míst k sezení, tedy rovných 200 židlí. Vstupné bylo dobrovolné a pro zájemce byla možnost zakoupit si nejnovější knihu pana Borského s názvem Mé toulky po světě. Pro velký zájem jsme se s panem Borským dohodli na opakování besedy, o jejímž termínu konání Vás budeme informovat.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Zdroj: ,

   
­­­­

Diskuse ke slohové práci
Beseda v městské knihovně se známým cestovatelem







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)