ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: 2.29
Hodnoceno: 34x Prosím, ohodnoť práci

Benefiční festiválek

V sobotu 22. srpna 2020 se konal již 3. ročník Benefičního festiválku. Místem, kde se letošní festiválek pořádal, se stal pardubický park Na Špici. Akce byla zahájena v deset hodin dopoledne hlavní představitelkou organizace Štístko paní Blankou Novotnou. Štístko se věnuje práci s handicapovanými dětmi a prostřednictvím finančních darů se jim snaží život co nejvíce ulehčit. Celým festivalem provázel zpěvák a herec Milan Peroutka.

Benefičního festiválku se mohl účastnit kdokoliv, kdo má rád hudbu a rád se baví. Vstupné bylo dobrovolné. Vzhledem k tomu, že šlo o charitativní akci a peněžní výtěžek putoval na pomoc handicapovaným dětem, téměř všichni alespoň symbolických dvacet korun při vstupu věnovali.

Program akce byl vskutku bohatý a pestrý. Nabízel soutěže a zábavné aktivity pro návštěvníky každé věkové kategorie.
Pro děti byl postaven skákací hrad, výběh s koňmi, na kterých měli možnost se i projet, a rovněž mohly zavítat na klauniádu a pobavit se představením tří klaunů. Byly připraveny také různé soutěže - například házení míčků, chytání rybiček, chůze na chůdách a další. Mnohé děti si též zatancovaly v rytmu hudby dětské skupiny Pískomil, jež na festiválku hrála až do tří hodin odpoledne.
Skupinu Pískomil poté na pódiu vystřídala pardubická skupina Ready Kirken, určená již pro starší publikum.
Všichni účastníci akce si rovněž mohli zakoupit tombolu, ve které se hrálo o zajímavé a leckdy hodnotné ceny, jako například skok padákem nebo digitální fotoaparát.

V pět hodin odpoledne vystoupil jako poslední účinkující populární písničkář Pokáč. Na závěr festiválku byla také uspořádaná aukce sportovních dresů známých českých, ovšem i zahraničních fotbalistů a hokejistů. Akce byla oficiálně ukončena v sedm hodin večer Milanem Peroutkou, jenž všem návštěvníkům poděkoval za účast i finanční dary a jako překvapení na rozloučenou zazpíval nejnovější písničku Sami sobě, jež sklidila obrovský potlesk.

Akce byla velmi dobře zorganizovaná a dočkala se velkého úspěchu. Organizátoři i účastníci Benefičního festiválku hodnotili akci velmi kladně a poznamenali, že se těší na další ročník.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Zdroj: ,

   
­­­­

Diskuse ke slohové práci
Benefiční festiválek







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)