ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: 1.85
Hodnoceno: 20x Prosím, ohodnoť práci

Volba "Miss Internát 2005"

Dne 7. prosince se konal již 3. ročník velkolepé show Miss Internát 2005. Takto zněl název akce uspořádané Domovem mládeže při VOŠ a SOŠ Březnice. Jednalo se o zábavný večer, ve kterém čtyři krásné dívky, ostře sledované porotou, mezi sebou soupeřily o nejoriginálnější a nejnápaditější vystoupení.

Moderátorskou dvojici tvořili studenti ze 3. ročníku výpočetní techniky Michal Vaněk a Ondra Horák, kteří se své role zhostili opravdu výtečně a s dostatečnou dávkou humoru.

Nesmíme opomenout ani sedmičlennou porotu, jíž tvořili Mgr. Jaromír Vyhnal, Mgr. Josef Vaněček, Jiří Pokorný, Roman Konvalinka, Nikola Kočová, Václav Pasák a v čele poroty seděl zakladatel soutěže Petr Šeda.

Zpočátku se vyskytly menší komplikace, jelikož den před volbou onemocněla jedna ze soutěžících. I v takovéto situaci si pořadatelé věděli rady a následujícího dne se kolem šesté hodiny večerní v sále školy "dívky" sešly v plném počtu. Byly to sestry Lucka a Zuzka Stoklasovy, Zdeňka Dvořáčková a čtvrtou soutěžící velmi působivě napodobila "Pavla Nováková" v podání studenta Pavla Brychty. Publikum i porota byli uchváceni při pohledu na soutěžícího s číslem jedna Pavla a jeho design půvabné "Pavlínky". Dívka s číslem dvě Zuzka naopak vynikla originalitou a tancem po boku Romana Novotného. Trojku měla Lucka, ta předvedla vlastní působivý životopis, v němž byla zaznamenána již její dětská léta. A čtyřka připadla Zdeňce. Ani ona se nedala odradit a na rozdíl od svých soupeřek si vybrala zpěv písničky z pohádky Co takhle svatba, princi? - Když se načančám.

Mezi jednotlivými disciplinami zazněla i píseň Paměť stromů v podání Vaška Kvapila. Dále jsme mohli zhlédnout Romana Novotného jako Mikuláše nebo ukázku z filmu Slunce, seno a pár facek. Rozhodování neměla porota vůbec snadné. Miss Sympatie se stala "Pavla Novotná" ve ztvárnění Pavla Brychty. Jako druhou vicemiss porota zvolila Zdeňku, první vicemiss byla nominována Lucka a konečně titul Miss Internát pro rok 2005 získala Zuzka Stoklasová.

Středeční večer byl pro mnohé nezapomenutelným zážitkem a některé okamžiky se vryjí do srdcí většiny z nás.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Zdroj: ,

   
­­­­

Diskuse ke slohové práci
Volba "Miss Internát 2005"







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)