ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: 2.14
Hodnoceno: 135x Prosím, ohodnoť práci

Zahájení vodácké sezony

  • jedno ze zadání písemné práce z češtiny pro maturitu 2017
  • zpráva do regionálního zpravodaje o průběhu akce představené ve výchozím textu

Dne 1. dubna 2017 se tradičně jako každý rok konalo zahájení vodácké sezony v Žluté plovárně na Malé Skále. Celý program byl zahájen v 10 hodin vedoucím vodáckého klubu, panem Janem Kožíkem. Ten pronesl několik milých slov na úvod. Následně se přešlo k odemčení řeky Jizery, čímž byla oficiálně zahájena vodácká sezona 2017. V celém areálu panovala dobrá nálada. Nechybělo zde dobré občerstvení, atrakce pro děti i dospělé a celé odpoledne bylo doprovázeno skvělou hudbou.

Po zahájení následoval závod na kánoích. Účastníci závodu měli za úkol doplout na kánoích k penzionu Křížky ve vedlejší obci a následně se dopravit na koloběžkách zpět. Vítěz obdržel cenu v hodnotě deseti tisíc korun. Sponzorem tohoto závodu byla společnost Tescoma.

Nádherné počasí přilákalo spoustu rodin s dětmi. Pro ně byla připravena pohádková cesta na hrad Vranov. Děti plnily různé úkoly, které si pro ně pořadatelé připravili. Velice zajímavým úkolem bylo lovení bonbonů z misky plné živých myší. Všechny děti byly odvážné a statečné. Za každý splněný úkol následovala sladká odměna. Ne všechny děti byly z programu nadšené. Některé chtěly závodit na kánoích jako jejich rodiče. Takto zněla slova malého účastníka pohádkového lesa: "Nejsem už žádné malé dítě, nebaví mě běhat po lese a plnit úkoly, chtěl bych závodit na kánoích jako můj taťka."
Vítězem se stal Jakub Nový, jenž jako jediný prošel pohádkový les až dokonce.

V 16 hodin ukončil pan Jan Kožík vodácký program slovy: "Věřím, že letošní sezona bude stejně úspěšná jako ta loňská a že se tu zase příští rok setkáme v tak hojném počtu. Děkuji, že jste přišli."
Vodácká sezona v Žluté plovárně na Malé Skále byla zahájena.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Vložené:

   
­­­­

Diskuse ke slohové práci
Zahájení vodácké sezony







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)