ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: 1.97
Hodnoceno: 30x Prosím, ohodnoť práci

Pastelky nepoužívat!

Dne 1. listopadu 2017 se v hlavním sále Kulturního a společenského střediska Chodov uskutečnila přednáška s uznávaným českým gynekologem a sexuologem Radimem Uzlem. Přednášky se zúčastnily dvě místní školy, a to 1. základní škola Jana Amose Komenského a Gymnázium a střední odborná škola Chodov.

Hlavním tématem celé přednášky bylo seznámení mladých žáků a studentů se zásadami bezpečného sexu, jak zabránit nechtěnému otěhotnění nebo například jaká ochrana je ta nejúčinnější. Sexuolog se také s obecenstvem podělil o řadu historek ze své lékařské praxe. Mezi nejzajímavější patřil příběh holčičky ze sedmé třídy, která se z nejmenovaného rádia dozvěděla o pozitivních účincích onanie. Holčička neváhala, sama tuto aktivitu vyzkoušela a kontaktovala přímo pana Uzla se svým pozitivním názorem, avšak nezapomněla dodat, že ke svému uspokojování používala svá školní progressa (= druh pastelek). Mezi gynekology tak vznikla otázka, zda není zdravotně závadné tyto pastelky k onanii používat. Vše vyřešil fakt, že se holčička po několika dalších pokusech dostala na pohotovost, kde jí tyto vysoce lámavé pastelky museli po malých částech z těla vyndávat.

Celou přednášku hudebně doprovázeli Josef Štross se svým synem, kteří každých 10 minut zahráli tematickou píseň. Po celou dobu všichni posluchači napjatě poslouchali a hltali každé slovo. Kvůli časové tísni již nebyl čas na dotazy, ale i přesto doufáme, že pan Radim Uzel nenavštívil naše město naposledy.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Zdroj: ,

   
­­­­

Diskuse ke slohové práci
Pastelky nepoužívat!







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)