ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

   
­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: 2.74
Hodnoceno: 39x Prosím, ohodnoť práci

Otevření nového obchodního domu

  • smyšlená informační zpráva z otevření nového obchodního domu

Dne 28. února 2015 proběhlo slavnostní otevření zcela nového obchodního domu s názvem Čecháček, které se konalo v Masarykově ulici v Karlových Varech. Většina účastníků této akce se sešla ve čtyři hodiny odpoledne před vchodem budovy obchodního domu. Zákazníci měli možnost prohlédnout si nově otevřené prostory, přeplněné levným, avšak velice kvalitním zbožím. Celé započetí této akce zahajoval proslov ředitele tohoto nového centra.

Každý zákazník dostal na uvítanou malý dárek jako pozornost. Pro všechny hosty bylo též přichystáno menší pohoštění ve formě ochutnávek zdejších potravin a pokrmů. Pro nové zákazníky byl připraven také zábavný program, sestavený z vystoupení různých známějších krajských hudebních i tanečních skupin. Nechybělo ani legrační představení klauna, který mimo jiné rozdával dětem zvířátka z nafukovacích balónků.

Všichni si nakonec na tento nový obchodní dům připili šampaňským, ať už normálním, nebo tím dětským. Všem účastníkům se akce dle reakcí líbila a každý si z ní něco odnesl. Otevření tohoto obchodu se podařilo přesně dle představ. V brzké době se plánují otevírat další pobočky tohoto centra po celé republice.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Zdroj: ,

­­­­

Diskuse ke slohové práci
Otevření nového obchodního domu







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)