ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: 3.39
Hodnoceno: 51x Prosím, ohodnoť práci

Kanadská rocková skupina Nickelback poprvé v Praze!

  • novinová zpráva

BRNO - Světoznámá kapela Nickelback míří do Čech. Pražská O2 aréna nabízí poslední volná místa. Koncert proběhne už tento čtvrtek v osm hodin večer.

Rocková kapela Nickelback zahájila své další turné po Evropě s názvem The Hits. Poprvé zavítá i do České republiky. Plánovaný koncert se uskuteční ve čtvrtek 7. listopadu 2013 ve 20:00 v pražské O2 aréně. Zazní zde nejen veleúspěšné hity posledních deseti let, ale i ty současné.

Zcela nepochybně půjde o nezapomenutelný zážitek.
"Na hodně našich fanoušků se loni vstupenky vůbec nedostaly, byli jsme doslova zaplaveni žádostmi, ať se vrátíme," říká frontman kapely Chad Kroeger. Ani tentokrát už moc míst nezbývá, přestože se cena pohybuje od 990,- do 1500,- Kč.
Rozhodně se je na co těšit. Navíc před samotnými Nickelback vystoupí americká rocková kapela Skillet, která do Prahy přijede se svou novinkou. Proto si tento zážitek určitě nenechte ujít.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Zdroj: ,

   
­­­­

Diskuse ke slohové práci
Kanadská rocková skupina Nickelback poprvé v Praze!







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)