ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: 2.39
Hodnoceno: 31x Prosím, ohodnoť práci

GrandPrix Beroun 2018

Již podeváté se v České republice konala jedna z největších skateboardových soutěží. V areálu berounského skateparku proběhlo 23. června GrandPrix Beroun 2018. Sešlo se zde přes 1500 mladých lidí obdivujících náročný skateboarding. Vstup byl do 15:00 hodin zdarma, poté se platilo 200 Kč.

První GrandPrix Beroun se konalo v roce 2010, kdy se slavnostně otevíral nový betonový skatepark. Od tohoto roku tato akce prošla řadou změn a neuvěřitelně se zvětšila. V roce 2015 se závod stal jedinou oficiální zastávkou série Světového poháru ve skateboardingu.

Závodů se zúčastnilo 30 nejlepších profesionálů v jízdě na skateboardu z více než dvaceti pěti zemí z celého světa - od medailistů z Jihoafrické republiky, přes šampiony z Malajsie až po mistry z Japonska nebo Kanady a mnoho dalších.

Za Slovensko soutěžil vítěz minulého ročníku Rišo Tury a naši Českou republiku reprezentoval Tomáš Vintr, zakladatel a pořadatel tohoto závodu, Martin Pek, spolupořadatel a několikanásobný mistr České republiky, a nakonec Maxim Habanec. Habanec začal jezdit na skateboardu už ve svých pěti letech. Jako první Čech zvítězil ve světovém poháru, když mu bylo osmnáct let. Nyní je čtyřnásobným mistrem České republiky.

Závody kategorie PRO začínaly ve 12:30 hodin kvalifikací, pokračovaly dále do 14:30 hodin semifinále a finále kategorie PRO začínalo v 17:00 hodin. Na třetím místě se umístil náš český Maxim Habanec, druhé místo si vybojoval Slovák Rišo Tury a zasloužené první místo získal Ryo Sejiri z Japonska.

Ve večerních hodinách se o hudbu až do 00:30 dalšího dne postaral DJ Akvamen, Rest, Marpo a TroubleGang.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Zdroj: ,

   
­­­­

Diskuse ke slohové práci
GrandPrix Beroun 2018







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)