ČESKÝ JAZYK Literatura aneb studentský underground - čtenářský deník, životopisy, čítanka, slohové práce, slovníček pojmů - www.cesky-jazyk.czwww.cjl.cz | www.literka.cz Publikování nebo další veřejné šíření obsahu serveru Český-jazyk.cz je bez písemného souhlasu provozovatele výslovně zakázáno! Užití výhradně jen pro osobní účely je možné.



Menu

­­­­
Hodnocení práce slohovky

Aktuální známka: 2.32
Hodnoceno: 69x Prosím, ohodnoť práci

Fiktivní strojírenský veletrh

  • smyšlená informační zpráva z fiktivního strojírenského veletrhu

Ve dnech 4. - 8. 5. se v Praze-Holešovicích konal již 19. ročník strojírenského veletrhu. Potvrdil pozitivnější situaci v ekonomice i optimističtější očekávání průmyslových firem. Zaznamenal zvýšený zájem vystavovatelů a také laické i odborné veřejnosti. Na veletrhu se prezentovalo více než 500 firem. Vystavovatelé také ocenili, že již druhý den návštěvnost překonala úroveň minulého ročníku. Čtvrtý den se počet návštěvníků zastavil na čísle 40756, což je o 5 % více než loni.

Mezi zúčastněnými firmami podíl zahraničních firem přesáhl 25 %. Ve srovnání s předchozími ročníky se zvýšil počet prezentovaných exponátů. Odborní návštěvníci si pochvalovali nejvíce vysoký podíl technických inovací, laické návštěvníky nejvíce zaujala výstava historických strojů. Během výstavy se nejlepší exponáty ucházely o ocenění tohoto veletrhu. Hodnotitelská komise udělila 6 cen.

Veletrh navštívila i řada významných hostů v čele s ministrem průmyslu a obchodu Martinem Kubou. Zahraniční delegace přicestovaly z Francie, Slovenska, Polska, Německa a Belgie.

Nabitý byl i doprovodný program. Během čtyř dnů se uskutečnilo celkem 47 konferencí, seminářů i workshopů. K jejich hlavním tématům patřily možnosti úspor a dopad průmyslu na životní prostředí.

Vytisknout (Ctrl+P) Stáhnout v PDF

Zdroj: ,

   
­­­­

Slohová práce Fiktivní strojírenský veletrh ve slovenštině?

Slovenskou verzi této slohové práce naleznete na adrese:

­­­­

Diskuse ke slohové práci
Fiktivní strojírenský veletrh







Mapy webu Čtenářský deník - Životopisy - Čítanka - Spisovatelé Důležité informace Podmínky používání - Vyloučení odpovědnosti - Nastavení soukromí


Ověřovací kód Opište kód z obrázku (jiný kód ↑)