Obsah fóra Český-jazyk.cz fórum » Neschválené příspěvky

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Odvážnému štěstí přeje (Zamyšlení)
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tomáš Souček
Admin
Admin

PříspěvekZaslal: 26.01.2010, 21:45    Předmět: Odvážnému štěstí přeje (Zamyšlení) Citovat

[neschválený příspěvek uvádím bez jakékoliv korektury]

Odvážnému štěstí přeje těm lidem kteří se pustí do věcí kterých se bojí, nebo zariskují.Si mislím já.
Říka se, ,,odvážnému štěstí přeje'', ale opravdu to tak je? Určitě něco ta tom bude pravdivé.
Mám s tím skušenosti, nebo přátelé kteří mi vyprávějí.Určitě se stím můžeme setkat i v hazardu kde lidé říkají ,,odvážnému štěstí přeje'' a sázi na různé věci.Většinou se to spíše nepovede. Ale setkáme se stím i v různých sporteh př:cyklistyka když jezdec zariskuje že by si moch ublížit ale třeba vychraje a tak podobně.
Tak si myslím že by to mněl skusit každý, nic nám to přece neudělá, když teda nejde o velké věci. To by si měl každy člověk rozmyslet.
Ale když se takové štěstí najde a povede je to krásná věc, člověk je šťasný a ne zamračený, radujese že se mu daná věc povedla a je překvapen.
V dneštím životě lide ryskují pořád ale hloupě, tak to není to pravé ,,odvážnému štěstí přeje'' když se řítí velkou rychlostí po silnici a myslísi že se nic nestane . Ne tak by to být nemělo.

DŮVOD NESCHVÁLENÍ NA STRÁNKÁCH ČESKÝ-JAZYK.CZ:
Velmi mnoho gramatických chyb! Po slohové stránce žádný přínos pro Český-jazyk.cz.

(c) 2010 Český-jazyk.cz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Český-jazyk.cz fórum » Neschválené příspěvky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: